Netwerk

ABUS biedt op netwerktechnologie gebaseerde videobewakingsoplossingen voor kleinere en middelgrote projecten. De IP-camera's kunnen rechtstreeks via reeds bestaande datanetwerken worden geïntegreerd. De installatie en opwaardering van een IP videobewakingssysteem is daarom meestal eenvoudig uitvoerbaar, omdat slechts zelden eerst nog aansluiting...

ABUS biedt op netwerktechnologie gebaseerde videobewakingsoplossingen voor kleinere en middelgrote projecten. De IP-camera's kunnen rechtstreeks via reeds bestaande datanetwerken worden geïntegreerd. De installatie en opwaardering van een IP videobewakingssysteem is daarom meestal eenvoudig uitvoerbaar, omdat slechts zelden eerst nog aansluitingen en kabel geïnstalleerd moeten worden om een naadloos dekkende videobewaking te kunnen realiseren.

Meer

Netwerk Er zijn 11 producten

Subcategorieën

  • Camera's

    Een gedetailleerde weergave met een resolutie van max. 2,0 megapixels, een geïntegreerde SD-kaartsleuf en Quad-Stream-techniek onderscheiden onze megapixel-camera's: Deze camera's missen zelfs op grote afstanden geen enkel detail, zij vereenvoudigen de bewaking, omdat 2 miljoen pixels meer dan vier VGA-camera's vervangen.

  • Recorders & sets

    ABUS biedt complete systemen voor de videobewaking aan. Kies voor de rondombeveiliging van uw woning een van onze voordelige digitale recoder/camera-sets. Bijzonder voordeel: De componenten van deze complete systemen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items