Bekeken producten

Fabrikanten

Kodii Mediacenter Bekijk groter

Kodi Mediacenter

Nieuw product

Kodi Mini Raspberry mediacenter set

Meer details

10 Items

95,00 € incl. BTW

Meer informatie

Kodi 2B Media Speler Compleet met 300mb wifi

Deze Raspberry Pi XBMC mediaplayer is gebaseerd op de nieuwste Raspberry Pi (de B+), met maar liefst 4 usb-poorten. Nog meer mogelijkheden voor uitbreiding! Geniet in full HD van je films en muziek. Er bestaat geen gemakkelijkere mediaspeler dan deze. Als je TV beschikt over CEC HDMI is het apparaatje gewoon te bedienen met de afstandsbediening van je eigen TV. Is dit niet het geval kunt je eenvoudig op je smartphone een afstandbediening downloaden (Yatze). Ook is het mogelijk je (draadloze) toetsenbord aan te sluiten.

Dit pakket installeert na het aansluiten automatisch het besturingssysteem. De software is zo ingesteld, dat het eventuele updates automatisch installeert. Zo heb je altijd de nieuwste versie!

Inhoud pakket:

  • Raspberry Pi model B+ moederbord
  • Raspberry Pi behuizing zwart
  • Integral 8GB microSD class 10 kaart inclusief Kodi
  • High speed HDMI ethernet kabel 1,5m
  • 2A micro usb lader
  • 300Mb/s Wifi dongle

Voer de volgende stappen uit om het systeem werken te krijgen:

Installatie van uw Kodi box is in 3 super eenvoudige stappen geregeld:

Stap 1: Sluit de HDMI kabel aan
Stap 2: Sluit uw LAN kabel aan of Steek de wifi dongle in een vrije usb poort
Stap 3: Doe de stekker in het stopcontact.zet je televisie aan en zet hem op het juiste HDMI kanaal.

Stap 4 De Raspberry Pi zal automatisch naar het hoofdmenu gaan. Hierna volg je de bijgeleverde instructies voor het draadloos verbinden met je netwerk.

De RaspberryPi zal nu automatisch een update op het internet draaien en de kodi  automatisch installeren (ca. 20 min), je hoeft slechts te wachten tot hij klaar is Kodi zal automatisch gestart worden. En je mediaspeler is dan voor gebruik! Een kind kan de was doen, er bestaat geen gemakkelijkere en gebruiksvriendelijkere mediaspeler dan dit. Vaak kun je dit systeem direct besturen met de afstandsbediening van je eigen TV. Op deze manier wordt de televisie omgetoverd tot de meest geavanceerde SMART TV. Er zijn vele bekende APPs voorgeinstalleerd en te activeren naar wens.

Kodi mediacenter ondersteunt bijna alle voorkomende audio en video formaten.